Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

lauantai 1. maaliskuuta 2014

2014-03-01 Voitaikinan tuhoamisoperaatio - juustotangot...

Olin ystävänpäivän aikaan käymässä hyvän ystäväni luona, joka tarjosi minulle salaattia (Johanna, miten ne sun salaattisi voi aina olla niin suloisia <3) ja juustotangoja - leivonnaisten ohjeen hän oli ottanut Terhin keittiössä-blogista. Koska minulla on edelleen menossa se pakastimen tyhjennysoperaatio ja siellä kummitteli kilon paketti voitaikinalevyjä, päätin itsekin kokeilla...juustotangojen seuraksi sopii vaikka lautasellinen halloumisalaattia :P
JUUSTOTANGOT
1 kg voitaikinalevyjä
200 g tomaattituorejuustoa
1 pkt Aura-juustoa
150 g juustoraastetta
1 kpl kananmuna

Sulata voitaikinalevyt pakkauksen ohjeiden mukaan. Kaulitse levyjä hiukan ohuemmiksi ja leikkaa ne pitkittäin puoliksi. Levitä veitsellä levyjen keskelle tuorejuustoa. Ripottele pinnalle Aura-juustoa sekä oman makusi mukaista juustoraastetta haluamasi määrä. Taita palaset puoliksi ja paina reuna kiinni. Kiepauta pötköt kierteelle ja sivele ne kananmunalla - itse ripottelin vielä unikonsiemeniä päälle. Paista noin 225 asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut väriä. 


2 kommenttia:

  1. Juustohullu ilmoittautuu! Innostuin tästä koska reseptissä sanotaan että juustoa maun mukaan ;) Voipi olla että menee pelkäksi juustopaketin avaamiseksi jos minä tätä alan kokeilemaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ovat kyllä todellista herkkua juustohiirelle ;) Eivät kauan vanhenneet lautasella!

      Poista