Ihanaa hemmottelukosmetiikkaa - näitä ei ole ikinä liikaa <3 |
Vili sai myös lahjan - Body Shopin paperikassin ;) |
HODARIT GRILLISSÄ (maidoton)
1 | pkt | Atria Wilhelm Grillibalkan | |||
1 | pkt | pekonia | |||
4 | kpl | maidotonta hot dog-sämpylää | |||
4 | kpl | salaatin lehteä | |||
2 | kpl | tomaattia |
Halkaise sämpylät. Grillaa Grillibalkaneita noin 3 minuuttia ja pekonia minuutti. Kuumenna samassa grillissä myös sämpylät. Leikkaa tomaatti viipaleiksi. Kokoa hodarit ja herkuttele.
Tarjoile herkkuhodarin kanssa esimerkiksi Atrian Sinappista grillisalaattia tai laita sitä hodarin sisälle.
KIRKAS COLESLAW-SALAATTI (maidoton)
4 rkl Felix kruunumajoneesia
2 tl raastettua inkivääriä
1 tl raastettua valkosipulia
1/2 limen mehu
1 rkl hunajaa
1/2 kaalia suikaloituna
1 porkkana karkeana raasteena
8 retiisiä viipaloituna
kourallinen sokeriherneitä suikaloituna
suolaa, mustapippuria
Sekoita kulhossa majoneesi, inkivääri, valkosipuli, limen mehu ja hunaja. Lisää joukkoon vihannekset. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
RIPEÄT RANSKALAISET (maidoton)
(2 annosta)
250 g uusia perunoita
60 g (rypsi)öljyä
suolaa
Pese perunat (älä kuitenkaan kuori niitä), ja laita ne vahvaan pakastepussiin. Murjo perunat rikki lihanuijalla. Kannattaa murjoa perunat aika pieniksi, jotta ne kypsyvät tasaisemmin ja nopeammin. Kaada öljy paistinpannulle ja lisää perunat kuumaan öljyyn. Sekoittele murjottuja perunoita noin 10-20 minuutin ajan ja lisää lopuksi perunoiden sekaan suolaa. Nosta kypsät perunat hetkeksi talouspaperin päälle ja sitten vain herkuttelemaan!
Kahvin seuraksi olin pyöräyttänyt maidottoman suklaamoussekakun sekä allergia-vapaille New Yorkin juustokakun - seuraksi tuoreita vadelmia :P
SUKLAAMOUSSEKAKKU (maidoton)
Pohja:
150 g Kantolan kaurakeksejä
1 ½ rkl tummaa kaakaojauhetta
75 g maidotonta leivontamargariinia
Täyte:
Täyte:
4 liivatelehteä
1 ½ prk soijakermaa
2 dl maustamatonta soijajogurttia
1 dl sokeria
1 ½ tl vaniljasokeria
95 g maidotonta suklaata
2 rkl kahvia
Leikkaa irtopohjaisen vuoan (halkaisija n.
20 cm) pohjalle leivinpaperi. Murskaa kaurakeksit hienoksi muruksi. Lisää
kaakaojauhe ja sekoita. Sulata margariini ja sekoita margariinisula keksimurujen
sekaan. Levitä seos vuoan pohjalle ja painele lusikalla tasaiseksi. Laita
jääkaappiin jähmettymään.
Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.
Vaahdota soijakerma. Lisää vaahdon joukkoon soijajogurtti,
vaniljasokeri ja sokeri. Sulata suklaa vesihauteessa. Lisää suklaasula
täyteseokseen.
Kiehauta kahvi kattilassa ja lisää kuivaksi
puristetut liivatteet. Kaada liivateseos ohuena nauhana täyteseokseen samalla
sekoittaen. Kaada täyte vuokaan. Anna kakun hyytyä jääkaapissa seuraavaan
päivään. Irrota kakku varovasti veitsen avulla vuoasta. Koristele vaikkapa mansikoilla tai vadelmilla.
NEW YORKIN JUUSTOKAKKU
NEW YORKIN JUUSTOKAKKU
Pohja:
1/2 pakettia Digestive-keksejä
125 g margariinia (sulana)
2 rkl sokeria
Murskaa Digestive-keksit ja sekoita keksimurskaan voi sekä sokeri. Taputtele seos irtopohjavuoan pohjalle ja paista noin 165 asteessa kymmenisen minuuttia.
Täyte:
3 pkt Philadelphia-juustoa
3 dl sokeria
2 rkl vehnäjauhoja
4 kananmunaa
1 prk ranskankermaa
3 tl vaniljasokeria
2 tl sitruunamehua
Vaahdota sähkövatkaimella keskenään tuorejuusto, sokeri ja jauhot. Lisää tämän jälkeen kevyesti vatkaten yksi kananmuna kerrallaan juustomassaan. Lisää loput raaka-aineet ja kaada seos keksipohjan päälle. Paista
noin 165 asteessa reipas tunti tai kunnes juustokakun pinta saa väriä.
Anna juustokakun jäähtyä rauhassa vuoassaan ja siirrä jääkaappiin
tekeytymään yön yli. Nauti juustokakku marjakastikkeen kanssa tai ihan sellaisenaan.
PS. Anteeksi, nämä vanhat kuvat, mutta JOKU unohti valokuvata siinä kaikessa tuoksinassa ;)
PPS. Unohtui viime postauksesta, että sainhan minä laivatuliaisiakin - Pandan täytelakua, joka takavarikoitiin heti...lisäksi sain kuvassa olevaa suihkugeeliä - jippii, lisää hemmottelukosmetiikkaa :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti