SUKLAAVAAHTO
2 kananmunaa
170 g taloussuklaata
tai 200g maitosuklaata
0,25 dl juoksevaa margariinia
1 tlk kuohukermaa
Erottele keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Sulata suklaa ja lisää juokseva margariini ja keltuaiset sen joukkoon, sekoita ne hyvin keskenään. Vaahdota erikseen kuohukerma ja valkuaiset. Lisää kuohukerma kevyesti sekoittaen suklaa-margariiniseokseen. Kääntele lopuksi valkuaisvaahto suklaa-kermaseokseen. Jaa suklaavaahto tarjoiluastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.
Tänään tein suklaavaahdon Fazerin maitosuklaasta, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että parempi vaahto tulee taloussuklaasta...eli ei kannata karsastaa sitä :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti