HEDELMÄINEN VUOHENJUUSTOSALAATTI
3 viipaletta ruisvuokaleipää
2 rkl oliiviöljyä
1-2 valkosipulinkynttä
1 keltainen paprika
2-3 nektariinia
1 pkt vuohenjuustoa
1 ruukku jääsalaattia
250 g tummia viinirypäleitä
kastike:
3 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
3 rkl oliiviöljyä
1 rkl juoksevaa hunajaa
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
pinnalle:
1 dl cashewpähkinöitä
½ punasipuli
basilikan lehtiä
Kuutioi leipäviipaleet. Paista kuutiot pannulla öljyssä hienonnettujen valkosipulinkynsien kanssa. Leikkaa paprika ohuiksi suikaleiksi ja nektariinit lohkoiksi. Paloittele vuohenjuusto. Levitä tarjoiluvadille revityt salaatinlehdet ja päälle paprikasuikaleet, juustopalat, nektariinilohkot ja rypäleet. Sekoita kastikeainekset ja kaada salaatille. Paahda cashewpähkinät pannulla ja viipaloi punasipuli. Ripottele salaatin päälle leipäkuutiot, pähkinät ja sipulit. Koristele basilikan lehdillä. Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoilua.
MARIANNEN KEKSIMALJAT
( 5 annosta)
paketti Wilhelmiina-muropikkuleipiä ( 5 annosta)
2 dl kuohukermaa
250 g maitorahkaa
2 rkl sokeria
2 dl suklaakastiketta
pussi Marianne-rouhetta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti