Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

lauantai 13. helmikuuta 2016

Perinteinen äiti-tytär-ilta - Pulled Chicken Burger

Perinteinen ystävänpäivän äiti-tytär-ilta <3 Ilta alkoi äitini pyynnöllä Fresitalla...





Viikko sitten ostin uteliaisuuttani Pulled Chicken-paketin Lidlistä...päädyin käyttämään sen burgereissa, joita kokkailin perinteisessä äiti-tytär-illassa. Mallia niihin otin täältä - olivat ehkä parhaat itsetehdyt kanaburgerit ikinä :P

 




PULLED CHICKEN BURGER
(4 annosta)
4 kpl ciabatta- tai hampurilaissämpylöitä
1 pkt puolivalmista pulled chicken-lihaa
2 tomaattia viipaleina
Jääsalaattia 

Sinappimajoneesi:
3 rkl keltaisia sinapinsiemeniä
1 dl valkoviinietikkaa
1 dl vettä
2 rkl sokeria
1 tl suolaa
2 dl majoneesia 

Pikkelöity kaali:
reilu pala valkokaalia 
1 porkkana
1 dl valkoviinietikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
1 tl suolaa
lehtipersiljaa





Sinappimajoneesi: Laita kaikki ainekset kattilaan majoneesia lukuun ottamatta ja anna hautua noin tunti. Jäähdytä seos ja sekoita se majoneesiin. Sinappimajoneesi on parhaimmillaan, kun se saa vielä maustua jääkaapissa yön yli.

Pikkelöity kaali: Leikkaa valkokaali ja porkkana hyvin ohuiksi suikaleiksi. Kiehauta etikka, sokeri, vesi ja suola kattilassa ja kaada kasvisten päälle. Sekoita hyvin ja anna maustua kylmässä vähintään vuorokausi. Siivilöi liemi pois ja sekoita leikattua lehtipersiljaa kaalin joukkoon.

Pulled Chicken: Kypsennä liha pakkauksen ohjeiden mukaan.

Halkaise sämpylät ja paahda niitä kevyesti. Kuumenna Pulled Chicken. Täytä burgeri Pulled Chickenillä, pikkelöidyllä kaalilla, salaatilla ja sinappimajoneesilla.


                                  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti