Viikko sitten ostin uteliaisuuttani Pulled Chicken-paketin Lidlistä...päädyin käyttämään sen burgereissa, joita kokkailin perinteisessä äiti-tytär-illassa. Mallia niihin otin täältä - olivat ehkä parhaat itsetehdyt kanaburgerit ikinä :P
PULLED CHICKEN BURGER
(4 annosta)
4 kpl ciabatta- tai hampurilaissämpylöitä
1 pkt puolivalmista pulled chicken-lihaa
2 tomaattia viipaleina
Jääsalaattia
Sinappimajoneesi:
3 rkl keltaisia sinapinsiemeniä
1 dl valkoviinietikkaa
1 dl vettä
2 rkl sokeria
1 tl suolaa
2 dl majoneesia
Pikkelöity kaali:
reilu pala valkokaalia
1 porkkana
1 dl valkoviinietikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
1 tl suolaa
Sinappimajoneesi: Laita kaikki ainekset kattilaan majoneesia lukuun ottamatta ja anna hautua noin tunti. Jäähdytä seos ja sekoita se majoneesiin. Sinappimajoneesi on parhaimmillaan, kun se saa vielä maustua jääkaapissa yön yli.
Pulled Chicken: Kypsennä liha pakkauksen ohjeiden mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti