MARINOIDUT MOZZARELLAT
300 g mozzarellajuustoa (palloja)
Marinadi:
1½ dl oliiviöljyä
1 tl suolaa
3/4 dl balsamiviinietikkaa (vaaleaa)
1 rkl juoksevaa hunajaa
½-1 rkl tuoretta rosmariinia
½ kpl tuoretta chiliä (suikaloituina)
½ rkl viherpippuria - käytin rosepippuria
Irrottele mozzarellapallot toisistaan ja huuhtele ne siivilässä mahdollisimman kylmällä vedellä. Valuta hyvin. Kumoa pallot kauniiseen lasipurkkiin tai muuhun tarjoiluastiaan. Painele tiiviiksi. Sekoita marinadin aineet keskenään - kannattaa maistaa, että kaikkea on oman maun mukaan sopivassa suhteessa. Kaada marinadi juustopallojen päälle, sulje purkki ja siirrä jääkaappiin maustumaan vähintään 2 tunniksi, mieluummin seuraavaan päivääni.
SALAATTI MOZZARELLALLE
jäävuorisalaattia
salaattisekoitusta
kirsikkatomaatteja
vihreitä ja tummia viinirypäleitä
tuoretta basilikaa
Mä ostelen välillä myös kalkkunarullaa, meillä lapset tykkää siitä kuin hullu puurosta :) ..salaattikin näyttää ja kuulostaa herkulliselta :P
VastaaPoista