RAPARPERI CRUMBLE
5 kpl raparperin varsia
3 rkl perunajauhoja
3 rkl sokeria
kanelia
muruseos:
3 rkl perunajauhoja
3 rkl sokeria
kanelia
muruseos:
100 g voita
2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita
1,5 dl sokeria
Kuori raparperit ja leikkaa reippaan kokoisiksi kuutioiksi sekoitusastiaan. Sekoita joukkoon perunajauhot, sokeri ja kaneli. Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun uunipellille tai vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Valmista sillä aikaa muruseos. Mittaa kuutioitu voi, jauhot, kaurahiutaleet ja sokeri. Nypi tasaiseksi taikinaksi ja levitä se raparperipalojen päälle. Kuumenna uuni 200° ja paista crumblea noin. 15 minuuttia. Tarjoa vaniljakastikeen ja tuoreiden mansikoiden kanssa.
2 dl vehnäjauhoja
1,5 dl kaurahiutaleita
1,5 dl sokeria
Kuori raparperit ja leikkaa reippaan kokoisiksi kuutioiksi sekoitusastiaan. Sekoita joukkoon perunajauhot, sokeri ja kaneli. Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun uunipellille tai vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia. Valmista sillä aikaa muruseos. Mittaa kuutioitu voi, jauhot, kaurahiutaleet ja sokeri. Nypi tasaiseksi taikinaksi ja levitä se raparperipalojen päälle. Kuumenna uuni 200° ja paista crumblea noin. 15 minuuttia. Tarjoa vaniljakastikeen ja tuoreiden mansikoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti