Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

maanantai 10. joulukuuta 2012

2012-12-06/09 Wienin joulumarkkinoilla

Nyt olisi matka takana...vaikka herkkuja on syöty, niin on tullut käveltyä niin paljon, ettei matkakiloja ole tullut yhtään :DWien on tunnetusti kahviloiden ja hyvien kakkujen kaupunki <3Mozart-kakku

Suklaatryffelikakku ja saksanpähkinakakku

Sacher-kakku

Omenastruudelia jäätelöllä


Markkinoilla oli myynnissä ihania joulupipareita :)

Jospa ensi jouluna tekisi tälläisiä ;)

Kukahan nämäkin tuliaiset saa ;)

Iskälle kiitos-lahja kissavahtina olemisesta ;)Kävimme myös Schönbrunnin kesäpalatsissa ja Sissi-museossa...mukaan tarttui myös tuliaisia - kukahan nämäkin tuliaiset saa ;)


 
Ohjelmassa oli myös pienimuotoiset viininmaistajaiset...pääsimme maistamaan Klosterneuburgin luostarin viinejä - kahta valkoista ja yhtä punaista...
Paikalliset jouluhahmot :)

Yksi wieninleike tuli syötyä...tai siis puolet siitä, sillä se oli suurempi kuin lautanen!!! Jotenkin hupaisaa on nuo kolme pikkuperunaa ;)Hotellimme sijaitsi lähes oopperatalon vieressä ja pitikin siinä oopperan vieressä olevalla kuuluisalla makkarakioskilla käydä bratwurstilla ;)

Ooppera-taloTäytyy loppuun vähän kehaista Finnairin ruokiakin...meno-lennolla oli reilunkokoinen sämpylä reiluilla täytteillä ja paluu-lennolla kolmioleipä...oikein maittavia :)


2 kommenttia:

  1. Ah, mitä kakkuja! :P varsinkin tuo saksanpähkinäkakku kuulostaa herkulliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo saksanpähkinäkakku oli kieltämättä herkullista :P Sacher-kakku oli pienoinen pettymys muiden herkullisten kakkujen rinnalla...mutta kyllä sitäkin nyt söi ;)

      Poista