Kokkailin vanhemmilleni viime pääsiäisen innoittamana revittyä lammasta - sen verran on herkkua, että uppoaa myös lammas-kammoiseen isääni ;) Paistina toimi tällä kertaa kotimainen karitsan paisti. Sen kanssa oli salaattiaineksia, fetajuustoa ja tzatziki-kastiketta. Lisäksi olin tehnyt maalaisranskalaiset. Ruokaviininä toimi chileläinen Santa Helena Unoaked Shiraz 2013-punaviini :)
Alkujuomana toimi muuten Anttilan marjatilan alkoholiton omenainen kuohujuoma - salaa lisäilin laseihin hieman joululta pullonpohjalle jäänyttä kirkasta ;) Mutta juoma on myös todella hyvää ilman alkoholilisäystäkin!
Jälkiruokana kummitteli tämännäköinen tyyppi...
Aivan hurjan herkulliselta näyttää! Ja pashaa - nam :P
VastaaPoistaJa maistuukin :P Eipähän tarvitse pelleillä lihan kypsyyden kanssa, kun tekee pulled-lihaa ;)
PoistaIhanan näköistä! :)
VastaaPoistaKiitos :)
Poista