Lauantaipäivän kunniaksi polkaisin polkupyörän mökiltä takaisin
kaupunkiin...uurastuksen ja saunassa käynnin jälkeen kokkailin Pirkan ohjeella
jauhelihahodareita - kiitokset vaan, Laura, vinkistä...olivat erityisen
maittavia :) Kotona kokkailussa on vielä omat haasteensa, sillä osa
ruoka-ainetarvikkeista on edelleen mökillä...vielä on tulossa yksi
kissanvahtikeikka ja venetsialaiset mökillä!
JAUHELIHAHODARIT
(4 annosta)
4 kpl Hot Dog
-sämpylöitä
400 g naudan jauhelihaa
1 kpl nippusipuli varsineen
1
kpl valkosipulinkynsi
1 rkl tomaatttipyreetä
1/2 tl suolaa
1/4 tl
mustapippuria
1 rs (200 g) Pirkka cheddarsulatejuustoa - käytin
cheddar-sulatejuustoviipaleita
4 kpl
voileipäkurkkuviipaletta
(jalapenoviipaleita)
Hienonna valkosipuli ja
nippusipulit, säästä varret koristeeksi. Ruskista jauheliha ja sipulit pannulla.
Mausta tomaattipyreellä, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon
cheddarsulatejuusto. Paahda sämpylät. Täytä halkaistut hodarit
jauhelihatäytteellä, voileipäkurkuilla tai jalapenoilla. Koristele
sipulinvarsilla ja tarjoa lisäksi sinappia ja ketsuppia.
Nam, näyttääpäs herkulliselta. Pitääkin kokeilla joskus.
VastaaPoistaOn kyllä oikein pika-pikaruoka..kannattaa kokeilla :)
Poista