Mieleeni muistui lapsuudessa nautittu lauantai-illan herkku: ranskalaiset ja makkara uunissa...ja sen kanssa televisiosta katsotut Avara Luonto-dokumentit. Tosin taakse ovat jääneet ketsupit sekä sinapit, ja niiden tilalle ovat tulleet kebabkastikkeet... luontodokumenttien tilalle on taas tullut Midsomen murhat-dekkari ;)
RANSKALAISIA JA MAKKARAA UUNISSA
1 pss (450g) ranskanperunoita
1 pkt grillimakkaraa
1 pkt grillimakkaraa
kebabkastikkeita (tällä kertaa laitoin Felixin ranskanperunakastiketta)
suolaa ja mausteita maun mukaan
Atrian valkosipulista salaattia
marinoituja valkosipulinkynsiä
cocktali-kurkkuja
suolaa ja mausteita maun mukaan
Atrian valkosipulista salaattia
marinoituja valkosipulinkynsiä
cocktali-kurkkuja
Kaada ranskalaiset ja makkarapalat pellille ja levitä tasaisesti. Paista uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti