Venetsialaiset koitti ja tein mozzarella-tomaattipizzaa...valokuvaa ei valitettavasti löydä, mutta pizza on joka tapauksessa herkullinen kasvisruoka.
MOZZARELLA-TOMAATTIPIZZA
(uunipellillinen)
3 dl vettä
1 pss kuivahiivaa
7,5 dl pizzajauhoja
Täyte:
1 prk valkosipuli-tomaattimurskaa
valkosipulia maun mukaan
tomaattia kuutioina
2 pkt mozzarellaa
1-2 pss juustoraastetta
pestoa
Valmista pohjataikina ja kohota se. Kauli taikina leivinpaperin päällä pellin kokoiseksi levyksi. Levitä tomaattimurska tasaisesti pohjan päälle. Ripottele pinnalle mozzarellaviipaleet ja tomaattikuutiot sekä lopuksi juustoraaste. Kypsennä 225 asteessa uunin alatasolla noin 15 minuuttia, kunnes pohja on kypsynyt ja juusto sulanut sekä saanut vähän väriä. Kun pizza on kypsää, lisää pinnalle pestoa sinne tänne teelusikallinen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti