Olin tänään aamuvuorossa ja huomenna menen iltavuoroon. Nautin suunnattomasti
tästä vuoron vaihtumiseen tulevasta vapaasta "pätkästä" - sanottakoon sitä
vaikka Sannan pikkulauantaiksi ;) Kotimatkalla poikkesin matkanvarrella
olleeseen K-Kauppaan, sillä olin bongannut heidän ruokalehtisestään ohjeen
portobellopizzoihin, jotka lopulta olivatkin oikein maistuvia :P Portobelloja en kaupasta löytänyt, joten käytin ihan tavallisia grilliherkkusieniä. Sienille rakensi salaattipedin salaattisekoituksesta, kurkusta ja tuoreista luumuista - koko komeuden päälle balsamicokastiketta :)
PORTOBELLOPIZZAT
4 (n. 700 g)
Champ portobelloa
4 rkl arrabbiatapestoa
n. 3/4-1 tl suolaa
1 rs (250
g) kirsikkatomaatteja
1 pkt (200 g)
vuohenjuustoa
mustapippuria
tuoretta basilikaa
hienonnettuna
Leikkaa sienistä jalat pois ja hienonna ne. Sekoita
joukkoon arrabbiatapesto. Ripottele sienten lakeille suolaa. Täytä lakit
sieni-pestoseoksella. Halkaise kirsikkatomaatit ja pane sienten sisään
leikkuupinta ylöspäin. Viipaloi vuohenjuusto ja nosta sienten pinnalle. Paista
225-asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Voit myös grillata sienet.
Mausta valmiit pizzat mustapippurilla ja koristele hienonnetulla
basilikalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti