JAUHELIHAPITALEIVÄT
(4 kpl)
1 rs HK:n maustettuja naudan jauhelihapihvejä (raaka) tai itsetehtyjä jauhelihapihvejä
1 punasipuli
½ kurkku
2 tomaatia
4 jääsalaatinlehteä
4 pitaleipää
Aioli-valkosipulimajoneesia
Kebab-kastiketta (meillä oli tämän sijasta paholaisen hilloa)
Ota pihvit huoneenlämpöön. Suikaloi kuorittu sipuli. Viipaloi kurkku ja tomaatit. Revi salaatinlehdet. Paista pihvit pannulla tai parilalla öljyssä kypsiksi. Lämmitä pitaleivät paahtimessa, mikrossa tai parilalla pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa leivät auki taskuiksi. Täytä pitat pihveillä, sipulilla, kurkulla, tomaatilla ja salaatilla. Mausta aiolilla ja kebabkastikkeella maun mukaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti