TULINEN BROILERI-RIISIVUOKA
6 dl vettä
½ tl suolaa
2 ½ dl riisiä
ripaus chilijauhetta
1 rkl currya
2-3 murskattua valkosipulinkynttä
2 rkl soijaa
1 tl rouhittua mustapippuria
1 rasia (350 g) marinoituja broilerinfileitä
1 ps herne-maissi-paprikaseosta (pakaste)
2 dl kuohukermaa
Pinnalle:
persiljaa
Mittaa riisi, kuuma vesi ja suola vuokaan. Lisää mausteet. Suikaloi rintafileet ja lisää vuokaan. Sekoita kevyesti. Anna kypsyä uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Lisää herne-maissi-paprikaseos ja kerma. Anna kypsyä vielä, kunnes vihannekset ovat kuumentuneet ja kerma on imeytynyt. Ripottele pinnalle persiljaa tarjolle tuotaessa. Tarjoa risotto raikkaan salaatin kanssa.
Jälkkäriksi
mehevä
verigreippi :P
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti