Olen ottanut tavakseni kutsua vanhempani brunssille aina isän-ja äitienpäivinä.
Tällä kertaa valmistin isälleni tomaatti-mozzarellapiiraita, joihin mallia otin Inkiväärihillo-blogista - pesto jäi kauppaan, mutta käytin tuorejuustona
ruohosipulin makuista versiota. Tarjolla oli myös vakiosalaatimme fetajuustolla
ja kuivatuista karpaloilla maustettu sekoitus...
TOMAATTI-MOZZARELLAPIIRAAT
1 pkt lehtitaikinalevyjä
n.100 g ruohosipuli-tuorejuustoa
2-3 palloa mozzarellaa
3 tomaattia
rucolaa
mustapippuria
Sulata lehtitaikinalevyt. Leikkaa
niihin viillot parin sentin päästä reunoista, ei kuitenkaan liian syvälle.
Voitele levyt munalla ja esipaista n. 15 minuuttia 225 asteessa. Ota pohjat pois
uunista. Painele lusikalla taikinan paisunut keskiosa matalammaksi, reunat
jäävät korkeammaksi. Levitä pohjien päälle tuorejuustoa. Asettele mozzarella- ja
tomaattiviipaleita tuorejuuston päälle. Paista vielä hetki, jotta mozzarella
hiukan sulaa. Rouhi pinnalle mustapippuria ja lisää muutama rucolan
lehti.
PS. Pakko myöntää, että oon hieman jäänyt koukkuun näihin
piiraisiin ;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti