Ystäväni tuli nauttimaan glögistä ja ruuasta luokseni - muonaksi olin pyöräyttänyt sieni-vuohenjuustopiirakan...piirakan kanssa ollut salaatti koostui jäävuorisalaatista, rucolasta, kirsikkatomaateista, viinirypäleistä, mozzarellapalloista ja kuivatuista karpaloista sekä auringonkukansiemenistä...
SIENI-VUOHENJUUSTOPIIRAKKA
1 pkt Myllyn Parhaan ruis-kaurapiirakkataikinaa (pakaste)
täyte:
200 g vuohenjuustoa
1 rs herkkusieniä
öljyä paistamiseen
2 dl kevytkermaa
2 kpl kananmunia
kuivattua timjamia, suolaa ja mustapippuria
Sulata pohjataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja esipaista sitä 200 asteessa n. 10 minuuttia. Murustele pohjan päälle vuohenjuusto ja laita juuston päälle öljyssä paistetut, viipaloidut herkkusienet (mausta suolalla ja mustapippurilla). Sekoita keskenään kerma ja kananmunat - mausta seos timjamilla sekä suolalla ja pippurilla. kaada kerma-munaseos piirakan päälle. Paista piirakkaa 200 asteessa noin 30 minuuttia - tarkkaile piirakan väriä paiston aikana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti