Juhannusaaton lounaalla oli tarjolla perinteisesti salaattia...lisäksi tarjolla 
oli Jamie Oliverin tyyliin marinoituja mozzarellaviipaleita, jotka nautittiin 
valkosipuliöljyssä paahdetuilla leipäviipaleilla :P Lounaalta jääneet juustoviipaleet olivat mainiota yöpalaa kokolta palattaessa :)
MARINOIDUT 
MOZZARELLAT
3 pkt bufala-mozzarellaa
1 prk ranskankermaa
1 mieto 
chili
1/2 sitruunan kuori   - käytin limen kuorta 
mustapippuria
Sekoita mausteet creme 
fraicheen ja siivuta mozzarella. Lusikoi creme fraichea mozzarellaviipaleiden 
väliin ja päälle. Jätä marinoitumaan. Voit koristella setin vielä lopuksi 
silputulla chilillä, mustapippurilla ja lorauttelemalla päälle hyvää 
oliiviöljyä. Tarjoa vaikka lämpimien, öljyssä paistetuiden 
valkosipulileipäviipaleiden kanssa - toimii myös ihan leivänpaahtimessa paahdetun leivän kanssa...minun makuuni ehkäpä vieläkin paremmin :P
Oih, kuulostaapa hyvältä :P
VastaaPoistaOn kyllä mainiota herkkua - ja helppo tehdä :) Ai niin, terveiset Tallinnasta! Siitä myöhemmin blogissa erään ihanan ravintolakokemuksen myötä...
Poista