Juhannusaaton lounaalla oli tarjolla perinteisesti salaattia...lisäksi tarjolla
oli Jamie Oliverin tyyliin marinoituja mozzarellaviipaleita, jotka nautittiin
valkosipuliöljyssä paahdetuilla leipäviipaleilla :P Lounaalta jääneet juustoviipaleet olivat mainiota yöpalaa kokolta palattaessa :)
MARINOIDUT
MOZZARELLAT
3 pkt bufala-mozzarellaa
1 prk ranskankermaa
1 mieto
chili
1/2 sitruunan kuori - käytin limen kuorta
mustapippuria
Sekoita mausteet creme
fraicheen ja siivuta mozzarella. Lusikoi creme fraichea mozzarellaviipaleiden
väliin ja päälle. Jätä marinoitumaan. Voit koristella setin vielä lopuksi
silputulla chilillä, mustapippurilla ja lorauttelemalla päälle hyvää
oliiviöljyä. Tarjoa vaikka lämpimien, öljyssä paistetuiden
valkosipulileipäviipaleiden kanssa - toimii myös ihan leivänpaahtimessa paahdetun leivän kanssa...minun makuuni ehkäpä vieläkin paremmin :P
Oih, kuulostaapa hyvältä :P
VastaaPoistaOn kyllä mainiota herkkua - ja helppo tehdä :) Ai niin, terveiset Tallinnasta! Siitä myöhemmin blogissa erään ihanan ravintolakokemuksen myötä...
Poista