Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

torstai 6. helmikuuta 2014

2014-02-06 Penkkiruokaa...


Jaahas,  se olisi sitten olympialaisten aika – vaikkeikaan sieltä vielä mitään erikoista urheilua tule, niin josko tekisi täytettyä patonkia television ääreen...samalla voisi tyydyttää tän kaamean halloumijuusto-himon :P Lisäksi bongasin S-Marketin suolapähkinähyllyssä juureslastupussin - ovat todella herkullisia...hintaa en uskaltanut katsoa ;) Ja kuten jo niin monessa muussakin reseptissä aikaisemmin, tässäkin hehkutan balsamico-kastiketta, jota saa kaupasta valmiina - tietoa siitä löytyy TÄÄLTÄ.



 
PEKONI-HALLOUMIPATONKI
oman maun mukaista patonkia
margariinia, tuorejuustoa tai majoneesia      - itsellä oli sitruunamajoneesia
jääsalaattia
halloumijuustoa
pekonia
balsamico-kastiketta

Viipaloi halloumijuusto ja kiedo palojen ympärille pekonia. Paista paloja, kunnes pekoni on kypsynyt. Halkaise patonki ja voitele se haluamallasi levitteellä. Kasaa patongille jääsalaattia, juusto-pekonipalat ja kastikkeeksi balsamico-kastiketta.

2 kommenttia:

  1. Oletpas keksinyt monta käyttötapaa halloumijuustolle! Kyseinen juusto on kyllä hirmuisen hyvää, ja tämä patonki kuulostaa herkulliselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, muhun iski halloumi-kuume :D Yleensä syön aika suolatonta, mut joskus alkaa tehdä mieli jotain suolaista - toisilla on sipsit, mulla halloumi :P

      Poista