Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

tiistai 10. syyskuuta 2013

2013-09-10 Puolet maidotonta...

Yleisön pyynnöstä maidotonta :) - kylläkin vain puoliksi...Erittäin maistuva juureskiusaus soijaruokakermalla - jos maidoton soijatuote ei miellytä, voit aina korvata sen tavallisella ruokakermalla...kiireinen voi myös laistaa perunoiden ja sipulien pilkkomisesta ja ostaa valmista peruna-sipulisekoitusta - ohje on peräisin Yhteishyvän sivuilta. Kiusauksen kanssa tein maidolliset koskenlaskijakebakot, jotka paistoin uunissa kiusauksen jälkeen - kyseinen ohje on peräisin Terhin keittiössä-blogista.




 
JUURESKIUSAUS SOIJARUOKAKERMALLA - maidoton 
 


KOSKENLASKIJA-KEBAKOT
n. 600 g sika-nautajauhelihaa
2 kpl kananmunaa
n. 1 dl korppujauhoja
½ prk ranskankermaa
3/4 pps murustettua Koskenlaskija-juustoa   - laitoin koko pussin, ettei jäänyt pussinpohjia
suolaa, mustapippuria

Ota jauheliha huoneenlämpöön noin tunti ennen kebakkojen muotoilua ja lisää mausteet. Noin tunnin jälkeen, lisää kananmunat, ranskankerma sekä korppujauho. Sekoita massa ja pyörittele pötkylöiksi. Kypsennä kebakot paistinpannulla tai uunissa 200 asteessa, kunnes ne ovat kypsiä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti