JUURESKIUSAUS SOIJARUOKAKERMALLA - maidoton
4 annosta
300 g perunoita
200 g porkkanoita
100 g palsternakkaa
1 kpl sipuli
1 prk (2,5 dl) soijaruokakermaa - laitoin juureksia hieman reilusti, joten laiton 2 purkkia
2 kpl valkosipulin kynttä
0,5 tl rosmariinia
1 tl suolaa
mustapippuria
Kuori ja suikaloi juurekset ja silppua sipuli. Pane juuressuikaleet voideltuun uunivuokaan. Sekoita soijakerman joukkoon murskatut valkosipulit ja mausteet ja kaada kerma vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 60 minuuttia.
300 g perunoita
200 g porkkanoita
100 g palsternakkaa
1 kpl sipuli
1 prk (2,5 dl) soijaruokakermaa - laitoin juureksia hieman reilusti, joten laiton 2 purkkia
2 kpl valkosipulin kynttä
0,5 tl rosmariinia
1 tl suolaa
mustapippuria
Kuori ja suikaloi juurekset ja silppua sipuli. Pane juuressuikaleet voideltuun uunivuokaan. Sekoita soijakerman joukkoon murskatut valkosipulit ja mausteet ja kaada kerma vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 60 minuuttia.
2 kpl kananmunaa
n. 1 dl korppujauhoja
½ prk ranskankermaa
3/4 pps murustettua Koskenlaskija-juustoa - laitoin koko pussin, ettei jäänyt pussinpohjia
suolaa, mustapippuria
Ota jauheliha huoneenlämpöön noin tunti ennen kebakkojen muotoilua ja lisää mausteet. Noin tunnin jälkeen, lisää kananmunat, ranskankerma sekä korppujauho. Sekoita massa ja pyörittele pötkylöiksi. Kypsennä kebakot paistinpannulla tai uunissa 200 asteessa, kunnes ne ovat kypsiä.
Ota jauheliha huoneenlämpöön noin tunti ennen kebakkojen muotoilua ja lisää mausteet. Noin tunnin jälkeen, lisää kananmunat, ranskankerma sekä korppujauho. Sekoita massa ja pyörittele pötkylöiksi. Kypsennä kebakot paistinpannulla tai uunissa 200 asteessa, kunnes ne ovat kypsiä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti