PÄÄSIÄISPASHA
(10 annosta)
100 g voita
1 dl sokeria
2 dl vispikermaa - laitoin vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
500 g maitorahkaa
1 kpl kananmuna
½ kpl sitruunan mehu
2 tl vanilliinisokeria
½ dl mantelirouhetta
½ dl rusinoita tai hienonnettua sukaattia - nämä jätin vallan pois, sillä en ole liiemmin kummankaan ystävä
koristeeksi tuoreita ja/tai säilykehedelmiä
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa myös kerma vaahdoksi. Lisää voiseokseen rahka, muna, sitruunan mehu, vanilliinisokeri, mantelirouhe ja rusinat sekä kermavaahto
Kaada rahkaseos valumaan kostutetulla sideharsolla vuorattuun siivilään (tai pashamuottiin). Anna valua kylmässä yön yli.
koristeeksi tuoreita ja/tai säilykehedelmiä
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa myös kerma vaahdoksi. Lisää voiseokseen rahka, muna, sitruunan mehu, vanilliinisokeri, mantelirouhe ja rusinat sekä kermavaahto
Kaada rahkaseos valumaan kostutetulla sideharsolla vuorattuun siivilään (tai pashamuottiin). Anna valua kylmässä yön yli.
Kumoa
seuraavana päivänä tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä - vaikkapa kiiviä, ananaskirsikoita, persikkaa ja viinirypäleitä :)
Kukat täältä :) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti