Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Tarjottavaa pikkujouluihin

Pikkujouluihin tarjottavaksi sopii "At Maria's"-blogin vinkeillä tekemäni salaatti sekä karpalo-briepalat...juomana vaikka pitkäripaisesta haettu glögikuohari, Glöet.




KARPALO-BRIEPALAT
lehtitaikinalevyjä
kananmuna voiteluun
brie-juustoa
karpalohilloa

Voitele lehtitaikinalevyt kananmunalla. Leikkaa taikinalevy 10een palaan ja nosta aina kaksi palaa päällekkäin. Paista uunissa 225 asteessa noin kahdeksan minuuttia. Leikkaa taikinan päälle pala brie-juustoa. Laita uuniin vielä pariksi minuutiksi. Tarjoile karpalohillon kera.




SALAATTI ILMAKUIVATULLA KINKULLE JA AURA-JUUSTOLLA
salaattisekoitusta
granaattiomenan siemeniä
ilmakuivattua kinkkua (käytä hetken aikaa uunissa)
Aura-juustoa
cashew-pähkinöitä
tummaa balsamico-kastiketta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti