Minne se mökkikesä oikein katosi?!? Vielä hetken hengähdys
mökillä...
Muonaksi venetsialaisten
juhlintaan olin pyöräyttänyt Helmi-perunasuurimoilla ryyditetyn
katkarapupiirakan...ruokajuomana toimi Lindemans Early Harvest Semillon Sauvignon Blanc 2014-valkoviini.
HELMI-KATKARAPUPIIRAKKA
1 pkt Myllyn Parhaan pyöreä
ruis-kaurapiirakkataikina
täyte:
150 g kuorittuja katkarapuja
½ paprikaa
1 ½ dl Helmi-perunasuurimoita
2 dl ruokakermaa
1 dl
maitoa
1 ½ dl juustoraastetta
3 tl kuivattua tilliä
1 tl
sitruunapippuria
1 kynsi valkosipulia murskattuna
suolaa
Sulata
taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele sulanut taikina piirakkavuoan pohjalle
ja reunoille. Sulata ja valuta katkaravut sekä kuutioi paprika. Sekoita täytteen
ainekset keskenään ja levitä piirakkapohjalle. Paista piirakkaa 200 asteessa
25-30 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti