Joulun odotuksen tunnelmaa...

Joulun odotuksen tunnelmaa...

torstai 14. toukokuuta 2015

2015-05-13 Taasen kerran kissavahtina - vuohenjuustocrostinit ja munakoisopizzat...

Kissani huoltajat lähti risteilemään, joten jälleen kerran pääsin nauttimaan kissani välillä niin rasittavasta seurasta...tähän kissani varmaankin toteaisi, että syö itse samaa muonaa vuodesta toiseen, niin kyllä säkin kaapinovia rapsuttaisit ;)





Noh, joka tapauksessa vahdissa taas...ja ystäväni Johanna poikkesi viettämään hivenen aikaa vanhempieni luokse <3 Jotain huikopalaa kuohuvan seuraksi piti tekaista..."At Maria's"-blogista etsin jotain mielenkiintoista ja lopulta löysin postauksen vuohenjuustocrostineista ja munakoisopizzoista - ja niitäpä tein :P Lisäksi olin tehnyt epämääräisen salaatin, jossa loisti pääroolissa suosikkini kuivattu karpalo :) Kuohujuomana toimi J.P. Chenetin Ice Edition-kuohuviini...






VUOHENJUUSTOCROSTINIT

patonkia viipaloituna
levitettävää vuohenjuustoa
pestoa
kirsikkatomaatteja
tuoretta basilikaa

Aloita kirsikkatomaateista; puolita ne ja laita uunivuokaan. Pirskota päälle oliiviöljyä, suolaa ja timjamia. Paista uunin ylätasolla (grillivastuksen alla) 225 asteessa n.20-30 min. Tällä välin paista patonkisiivut oliiviöljyssä pannulla. Sivele patonkit vuohenjuustolla ja pestolla. Aseta päälle 1-2 tomaatin puolikasta ja basilikan lehti.







MUNAKOISOPIZZAT
munakoiso
tomaattimurskaa
valkosipulia
mustapippuria, suolaa
mozzarellaraastetta

Viipaloi munakoiso ja asettele viipaleet talouspaperin päälle. Suolaa ne kevyesti ja anna hikoilla noin 15 minuuttia. Paista munakoisoja 225 asteessa noin 20 minuuttia ja tällä välin käytä tomaattimurska, mausteet ja murskattu valkosipuli kuumalla pannulla (anna porista noin 5 min). Täytä munakoisot tomaattimuskalla ja juustoraasteella ja paista uunin ylätasolla (grillivastuksen alla), kunnes juusto on hieman ruskistunut.





Salaattina toimi salaattisekoituksesta, keltaisista tomaateista ja kuivatuista karpaloista sekä pinjansiemenistä tehty sekoitus...




PS. Oli tosi hyvää!!!! :P

3 kommenttia:

  1. Tosi hyvää oli :) varsinkin munakoisot ;) Kiitos vielä kerran kuiohuviineistä seurasta ja ruuasta. Ja tietysti kissan rapsutuksesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä :) Menee heti lauantaina uudelleen kokkailuun - vielä, kun pähkäilen minkä noista laivakuohareista korkkaan ;)

      Poista
  2. Lurpsis, kun on taas niin herkullisen näköistä. Munakoiso pitsaa voisi kyllä jossain vaiheessa testata.

    VastaaPoista