Lupasin kesällä grillata aura-lohta, mutta vielä näin kotona ollessa ja grillittömänä, oli se pakko valmistaa uunissa. Lohen lisäksi laitoin Apetitin juusto-kermaperunoita sekä salaatiksi viinirypäle-salaattia.
AURA-LOHTA UUNISSA
reilu 1 kg kirjolohifile
2-3 tl suolaa
2 tl sitruunapippuria
n. 1 pss Aura-muruja
Laita kirjolohifile uunivuokaan tai leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele päälle suolaa ja sitruunapippuria. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia. Ota file uunista ja laita päälle Aura-muruja. Laita file vielä 10 minuutiksi uuniin niin, että juusto sopivasti sulaa.
RAIKAS VIINIRYPÄLE-SALAATTI
1 ruukku jääsalaattia
1 kpl kurkkua
1 kpl paprikaa
½ rs viinirypäleitä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti